Skip to content

Optreden Ben Poole bij Wups Pub

Glendi
28 maart 2013 | 16:08

Advertentie

Ben PooleBreezy Concerts nodigt iedereen uit voor het optreden van Ben Poole (Bedford, Engeland, 1987) op donderdag 11 april bij Wups Pub Nederweert.

Ben Poole laat, ondanks zijn jonge leeftijd van 26 jaar, zowel op zijn debuut-cd alsook tijdens zijn live optredens meer dan genoeg emotie uit de boxen sijpelen om een hele grote indruk achter te laten. Hij heeft echter een bredere stijl dan puur alleen blues. In zijn repertoire komt ook soul voorbij, terwijl veel van zijn nieuwere songs een funky ondertoon hebben. Qua stem heeft hij veel weg van de vroege John Mayer.

blues, soul en funk

Ben werd tijdens de European Blues Challenge in Berlijn in maart 2012 derde. Een opwaartse schaal na zijn drie nominaties op de Britse Blues Awards in 2011, waaronder die voor Beste Young Artist en Best Original Song. Zijn debuut-cd wordt geproduceerd door Grammy Award winnaar Isaac Nossel (bekend van Jeff Beck, Tina Turner, Robin Trower, Roger Daltry, Def Leppard).

Ben Poole is virtuoos, speelt stevig en akoestisch, heeft de stem, de looks, de juiste emotie en verpakt dit bovendien ook nog eens in geweldige eigen songs, een unieke combi !

Het optreden begint om 20.30 uur. De entree bedraagt € 10.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie