Skip to content

AVEVE Nederweert viert 1 jarig bestaan

Redactie
22 maart 2013 | 16:28

Advertentie

AVEVE NederweertVan maandag 25 maart tot en met zaterdag 30 maart is het feest bij de AVEVE Tuin Dier Bakplezier winkel aan de Staat 40 in Nederweert. AVEVE viert deze week het feit dat ze één jaar geleden de voormalige Sawin winkel, in de volksmond beter bekend als ‘de boerenbond’, opende.

Als jarige trakteert AVEVE deze week haar klanten. Zo krijgt iedere klant een gratis stevige ruime boodschappentas. Daarnaast vinden de hele week tal van demonstraties plaats. Op woensdag 27 maart staan bakdemonstraties op het programma. Donderdag 28 maart is een voerspecialist aanwezig bij wie u terecht kunt met al uw voedervragen aangaande uw boerderijdieren (paarden, kippen, schapen, geiten en konijnen. Vrijdag 29 maart kunt u met een grondmonster uit uw (groente-)tuin of gazon bij AVEVE binnenlopen om deze gratis te laten testen op de zuurtegraad. Ook krijgen de kopende klanten deze dag een gratis tuinschepje en een zakje groentezaad. Zaterdag 30 maart is een professionele bakker aanwezig die de hele dag baktips geeft en die u ook kunt aanklampen met vragen of problemen aangaande het bakken. Tussendoor bakt hij diverse broodsoorten en gebaksoorten, waarvan u uiteraard mag proeven.

AVEVE in Nederweert is van maandag tot en met vrijdag open van 9 tot 18 uur en zaterdags van 9 tot 17 uur.

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie