Skip to content

340 vrijwilligers doen goed werk tijdens NLdoet

Redactie
18 maart 2013 | 12:54

Advertentie

NLdoet Nederweert 1630Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart hebben vele vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken in het kader van NLdoet.

Dit jaar waren het weer meer klussen dan vorig jaar en waren er maar liefst rond de 340 vrijwilligers actief. Er werd bestrating aangelegd bij het verenigingslokaal van een harmonie, een workshop paascreatie verzorgd door PSW, onderhoud gedaan aan kamp- en zeskampmaterialen door een buurtvereniging en geklust bij zorgboerderij de Mildert en op en rondom een rijvereniging.

Kindervakantiewerk Nederweert heeft spelmaterialen opgeknapt, bij WonenPlus is in de tuin gewerkt en bij Stichting Land van Horne is een high tea verzorgd. Ook is een aantal verenigingsgebouwen van binnen en/of buiten opgeknapt, is een gemeenschapshuis grondig gepoetst en werd in de gehele gemeente Nederweert zwerfvuil opgeruimd in het kader van de Natuurschoonmaakdag. De vrijwilligers hebben zich ijverig ingezet. De organisaties en verenigingen zijn erg blij met hun inzet!

Leerlingen van het Citaverde College hebben in het kader van NLdoet de handen uit de mouwen gestoken op 15 maart. Zij verzorgden een high tea voor de Huiskamer Ospel en hebben allerlei klusjes gedaan bij zorgboerderij Bosserhof. Op de zorgboerderij hielpen ze onder andere met het bouwen van een insectenhotel.

Leden van het college bezochten verschillende activiteiten tijdens NLdoet. Zij waren zeer enthousiast over de initiatieven en hebben bewondering voor de vele vrijwilligers die zich deze dagen belangeloos hebben ingezet voor de medemens en de leefomgeving.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie