Skip to content

Cafetaria d’Ind-j viert driejarig bestaan

Redactie
10 maart 2013 | 14:06

Advertentie

Cafetaria d’Ind-jDrie jaar geleden openden Frans en Désirée van Nieuwenhoven hun deuren van Cafetaria d’Ind-j en ze zijn inmiddels niet meer weg te denken uit Nederweert-Eind en omstreken.

Cafetaria d’Ind-j driejarig bestaan

Cafetaria d’Ind-j is het adres voor verse friet en een ruime keuze aan heerlijke snacks. Daarbij houdt men rekening met het frituren op een verantwoorde wijze en ze gebruiken daarom ook vloeibaar frituurvet van de beste kwaliteit. Cafetaria d’Ind-j is aangesloten bij ‘verantwoord frituren in de horeca’ (Nederweert) waarbij streng word toegekeken of alle regels gevolgd worden. Er zijn 16 zitplaatsen en er is een leuke speelhoek voor de kleintjes.

Nu de lente weer is aangebroken en het zonnetje buiten weer gaat schijnen is er tevens buiten een gezellig terras met 24 zitplaatsen. Naast de lekkere friet en snacks is er in het assortiment ook een ruime keuze aan heerlijke schotels, belegde broodjes, wraps en salades voor mee te nemen of om gezellig op locatie op te eten. Vanaf april t/m september verkoopt Cafetaria d’Ind-j ook weer ambachtelijk Italiaans ijs in diverse smaken. Wilt u weten wat Cafetaria d’Ind-j nog meer te bieden heeft? Neem dan eens een kijkje op www.cafetaria-dindj.nl.

Om het driejarig bestaan te vieren heeft Cafetaria d’Ind-j leuke acties in petto. Deze acties vind je terug in de advertentie van het Weekblad.

Advertentie

1 Reactie

  1. Een super aanwinst voor Nederweert Eind!!!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie