Skip to content

Harry doet de “Harry Shake” met Huupkens IJs

Redactie
23 februari 2013 | 12:02

Advertentie

De Weerter formatie Harry & de Gebroeëke Zwiêgelkes hebben vrijdag 22 Februari een versie van de Harlem Shake opgenomen. Onder de titel ‘Harry Shake’ hebben ze, in samenwerking met AnnieMatie Entertainment en Huupkens IJs, een Weerter variant van het dansje opgenomen.

De Harlem Shake is een dans die in 1981 in de New Yorkse wijk Harlem ontstaan is. De Amerikaanse muziekproducer Baauer kwam onlangs met een gelijknamig nummer, dat een internationale hype veroorzaakte. De bedoeling is dat één iemand in een bepaalde setting – bijvoorbeeld een schoolklas, kleedkamer of café – begint te dansen. De mensen om hem of haar heen doen alsof ze dat niet doorhebben. Echter, na zo’n twintig seconden komt de muziek op en verwordt de locatie tot één grote chaos van dansende mensen.

“Harry Shake”

Inmiddels hebben meer dan 50.000 groepen hun versie van de Harlem Shake online gezet, waaronder het Amerikaanse leger, het voetbalteam van Manchester City en een klas van de Philips van Horne in Weert. De ‘Harry Shake’ is tevens een mooie opmaat voor de opening van Huupkens IJs op 1 maart a.s.

Huupkens IJs, die net als IJssalon Florence in Nederweert, genomineerd is als ‘Beste IJssalon van Nederland 2013’ heeft reeds aangegeven dat de ‘Harry Shake’ wordt opgenomen in het ijsassortiment. De ‘Harry Shake’ bestaat uit vanille ijs en cola; twee producten die samen leiden tot een ‘prikkeling waar je van gaat shaken’.

http://www.youtube.com/watch?v=3wzHtIhxNN8&feature=youtu.be

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Hunted-Nederweert-2023-24
Vrijdag 18 oktober
12 september 2024 | 16:14
Waat-Unne-Kraom-Biem-Sjef-en-Gijs
Benieuwd naar de huisdieren van…?
7 september 2024 | 17:00
2024_09_19 Waat-unne-Kraom-Anne-en-Baoz
Ook worden er enkele medische kwaaltjes besproken
31 augustus 2024 | 17:00
62-1
Abonneer op ons Youtube-kanaal voor meer video’s
31 augustus 2024 | 12:00

Advertentie