Skip to content

Ingezonden brief: Ongelofelijk

Redactie
18 februari 2013 | 9:38

Advertentie

hondenpoepzakjes op grasAls hondenliefhebber en bezitter ga ik trouw elke dag 3 x 20-30 minuten lopen met mijn trouwe vriend. En in het weekeinde maak ik een grote ronde van een uur.

Ingezonden brief

Helaas heb ik mijn trouwe vriend tot nu toe nog niet kunnen leren dat hij op bepaalde plaatsen, die daarvoor zijn aangegeven, zijn behoefte te doen. Vandaar dat ik in elke jas, vest of broekzak wel meerdere poepzakjes heb zitten. En niet gewone plastic boterhamzakjes of poepzakjes. Nee, ik koop bewust poepzakjes die ecologisch afbreekbaar zijn. Zodra mijn trouwe vriend zijn behoefte ergens doet waar dat eigenlijk niet mag, ruim ik het netjes op. De poepzak gaat daarna in de prullenbak. Door al die wandeltochtjes kom je nog een ergens. En zo kwam ik laatst ook op een plek waar ik mijn ogen niet kon geloven.

Dit kan toch echt niet! Laten we met z’n allen zorgen dat de niet-hondenliefhebbers nog meer een hekel aan ons krijgen en onze rotzooi zelf opruimen. En ook ons milieu zal ons dankbaar zijn.

Wil je ook een ingezonden brief plaatsen? Stuur een mailtje naar redactie@nederweert24.nl.

Advertentie

2 Reacties

  1. Ook ik moet helaas constateren, dat ik op mijn uitlaatroute zo’n verzameling zakjes ben tegengekomen. Het is te hopen dat, wanneer de gemeente (zoals besloten) meer vuilnisbakken gaat plaatsen, deze baasjes hun gedrag beteren. Als je toch aan het wandelen bent, kun je ook wel even een stukje omlopen…….

  2. Het is jammer dat er nog altijd mensen zijn die denken dat ze alles kunnen doen.
    Zo krijgen de hondenbezitters die wel alles opruimen ook een slechte naam
    Ben het er mee eens dat er veel te weinig vuilnis bakken staan,moeten ze die wel dan niet gaan gebruiken om huisvuil. In te dumpen zoals dat gebeurt bij het speeltuintje op de hindert


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie