Skip to content

Nieuwe start binnenjop in Nederweert

Redactie
7 februari 2013 | 15:57

Advertentie

Binnenjop-095De Binnenjop, gelegen bij de sporthal in Nederweert, gaat een nieuwe start maken. We zijn op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor de Binnenjop.

In de Binnenjop in Nederweert kunnen jongeren terecht om leeftijdsgenoten te ontmoeten en leuke activiteiten te doen. De Binnenjop is de komende periode open op maandag- en donderdagavond van 18.30 tot 21.30 uur. Je kunt in de Binnenjop andere jongeren ontmoeten, gezellig met vrienden afspreken en leuke activiteiten doen, zoals poolen, tafelvoetballen en tv kijken. In de Binnenjop is tegen een kleine vergoeding een glaasje fris en wat lekkers te krijgen.

Vrijwilligers gezocht!

Een beroepskracht van de welzijnsorganisatie Vorkmeer is ’s avonds aanwezig om het contact met de jongeren te onderhouden. We zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen in de Binnenjop. Van een vrijwilliger wordt verwacht dat hij/zij, op één of meer avonden, aanwezig is in de Binnenjop, een praatje maakt met de jongeren en eventuele hand- en spandiensten doet. Een vrijwilliger kan rekenen op de ondersteuning van Vorkmeer. Spreekt dit vrijwilligerswerk jou/u aan? Laat het ons weten!

Jongeren zijn van harte welkom in de Binnenjop, ook als je gewoon eens wilt binnenlopen. Wilt u als ouder ook eens een kijkje komen nemen? Dat kan natuurlijk!

Meer informatie over de Binnenjop of vrijwilliger worden? Neem dan contact op met Vorkmeer Nederweert, tel. 0495-688249 of mail naar info@vpnederweert.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30
EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00

Advertentie