Slagerij John Hermanns is uitgeroepen tot “Beste worstmakerij van Limburg“. Tijdens de Jaarvergadering van Het Worstmakersgilde op 21 januari jl. is Gildeslager John Hermanns door astronaut André Kuipers gekroond tot ‘Kampioen worstmakerij Limburg’.
Zoals het een vakman betaamt, geeft Gildeslager John Hermanns de exacte receptuur van zijn topproducten niet prijs! Wel benadrukt Gildeslager John Hermanns dat men in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Zo is de worstmakerij ingericht volgens alle moderne eisen op het gebied van voedselveiligheid. Verder verwerkt men uitsluitend kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen.
Net als bijna 200 collega-slagers is Gildeslager John Hermanns aangesloten bij Het Worstmakersgilde. De rode draad door de formule is authentiek vakmanschap. Heel regelmatig nemen de ondernemers op regionaal niveau een kijkje in elkaars worstmakerij. Zo wordt men continu gevoed met nieuwe recepturen en bereidingswijzen. Het resultaat ziet u in de toonbank: een groots assortiment smaakvolle vleeswaren, worst, traiteur en vleesspecialiteiten.
1 Reactie
Trots dat wij zo een zaak in Nederweert hebben……..Proficiat!