Skip to content

Sportverenigingen vieren samen carnaval in Sportcentrum

Redactie
2 februari 2013 | 14:53

Advertentie

Carnaval De Bengele Nederweert 801Vrijdag 1 februari werd er in het sportcentrum van Nederweert voor de eerste keer een carnavalsavond gehouden voor alle verenigingen die gebruik maken van het sportcentrum. Jong en oud was voor deze avond van harte uitgenodigd. Het initiatief voor deze avond is een paar maanden geleden genomen door het personeel van het sportcentrum. In nauw overleg met de sportverenigingen werden de plannen uitgewerkt en gisteravond was het dan eindelijk zover.

Aan het begin van de avond liep de zaal aardig vol met de allerkleinste carnavalsvierders. Even later gevolgd door een delegatie van V.V. de Pinmaekers onder aanvoering van Vorst Jack en prins Jos II. Vanwege ziekte moest prinses Judith verstek laten gaan. Na toespraken van de vorst en Prins Jos II werd er door de jeugd flink gefeest en werden er enkele spelletjes gedaan.

Annelies van Gulick: “Superavond”

Iets later op de avond vonden ook de wat oudere sporters hun weg naar de feestzaal van het sportcentrum. Dj Peter van Stepp Showservice wist met zijn muziek de stemming er goed in te houden en menig voetje ging van de vloer. Tot sluitingstijd werd er volop gefeest waarna iedereen huiswaarts ging.

De organisatie kijkt met een goed gevoel terug op deze eerste carnavalsavond. Door de inzet van alle vrijwilligers en het personeel van het sportcentrum, dat overigens ook vrijwillig heeft geholpen, werd het een “Superavond”.

Met alleen maar positieve reacties zal deze avond volgend jaar zeker een vervolg krijgen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie