Skip to content

CDA op bedrijfsbezoek bij E-Village Nederweert

Redactie
2 februari 2013 | 15:09

Advertentie

CDA bedrijfsbezoek E-village 786Op dinsdag 29 januari heeft het CDA een bedrijfsbezoek gehouden bij E-Village. Ze werden welkom geheten door Jurgen Brunenberg en Carolien Schrurs, die samen dit moderne game-bedrijf runnen.

Nadat er was verteld over de ontstaansgeschiedenis werden ze rondgeleid langs de vele spellen of beter gezegd “games” om in de terminologie van het bedrijf te blijven. Deze werden uiteraard ook uitgeprobeerd. En wie denkt dat dit alleen iets voor de jeugd is heeft het mis. Het woord “gamen” wordt meestal in verband gebracht met zitten achter een computer. Bij E-Village kun je echter gezond gamen. Niet alles kost evenveel inspanning maar je bent in beweging terwijl je plezier maakt. Zelfs aan de ouderen is gedacht in de e-fitzone.

Doordat de games op verschillende snelheden kunnen worden in gesteld is het voor iedereen leuk om te doen. Ook het competitie element stimuleert de deelnemer. Het was voor het merendeel van de twintig deelnemers een echte eye-opener. Na deze rondleiding hebben we nog gebruik gemaakt van een vergader ruimte om de fractievergadering te houden waar de agenda van de raadsvergadering werd besproken.

Foto: Hubert Mackus

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

19_09_2024 Speuren naar geuren en kleuren in de groote peel
Ruik de herfst!
19 september 2024 | 11:00
Oude-boerenbond-Staat-Nederweert-2
De initiatiefnemers gaan met de input aan de slag
19 september 2024 | 10:39
Pascal-en-Carla-van-den-Schoor-2
Boeren van Nederweert
19 september 2024 | 10:00
De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00

Advertentie