Skip to content

Optreden Grayson Capps bij Guulke eten en drinken

Redactie
28 januari 2013 | 14:14

Advertentie

Fotografie nieuwe inrichting

Guulke eten en drinken presenteert Grayson CappsOp zondag 24 maart 2013 zal vanaf 15:30 uur Grayson Capps optreden bij het Guulke eten en drinken in Nederweert.  Grayson Capps heeft recentelijk zijn vijfde studio album afgeleverd met zijn nieuwe begeleidingsband The New Minstrels. Na een eerste overweldigende kennismaking tijdens Moulin Blues en fraaie optredens daarna in Ospel en Weert, is het nu de beurt aan Guulke eten en drinken om deze rasartiest te presenteren. Hij wordt deze avond begeleid door gitarist Corky Hughes.

De entree is € 20,- inclusief buffet! Dagkassa € 7,50 excl. buffet

“Take the poetry of Texas troubadour Townes Van Zandt, combine with Steve Earle’s edgy attitude and stir with a little cup of the bayou-blues of Howlin’ Wolf and you start to get a taste of Capps’ scrumptious gothic gumbo.”

Grayson Capps bij Guulke

Grayson Capps zingt de blues, speelt de country, predikt hel en verdoemenis, verkondigt hoop en liefde, is een rebel, een dichter, een straatmuzikant, een filosoof en zeer sympathiek. In zijn liedjes ontmoeten we dronkaards, lichtekooien, zwervers en vagebonds . Zijn muziek is ruw en eerlijk en zijn teksten een mengeling van poëzie, whisky en humor. Zijn stem is even rauw als het leer van zijn versleten schoenen.

Grayson Capps groeide op in Alabama, waar hij veelvuldig aanschoof bij zijn vader en diens muzikale vrienden met hun sterke verhalen, flessen slechte whisky, hun gitaren en de liedjes van Hank Williams, Woody Guthrie en Tom T. Hall. Het idealisme en de muziek van deze samenkomsten bepaalden zijn visie op de wereld en zijn muzikale voorkeuren. Hij verhuisde naar New Orleans en keerde na de orkaan Katrina in 2005 terug naar zijn roots in Alabama. Maar niet nadat hij met New Orleans Waltz een prachtige ode aan deze stad naliet.

http://youtu.be/HDMg9PE_urU

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie