Skip to content

Ron Mertens genomineerd voor Lambieck Knoup 2013

Redactie
27 januari 2013 | 15:59

Advertentie

Lambieck Knoup groepsfoto

Dit jaar is Nederweertenaar Ron Mertens, tegenwoordig woonachtig in Swartbroek, een van de 11 genomineerde voor de Lambieck Knoup 2013. Ron heeft de nominatie geaccepteerd en dus maakt hij kans op een Gouden, zilvere of bronzen Lambieck. Heb je zin om een avond lekker te lachen? Dan kun je op 4 februari aanstaande vanaf 20.00 uur terecht in Buurtcentrum Moesel. Stichting Lambieck Knoup Weert presenteert voor de 34e keer de Lambieck-avond.

De Lambieck Knoup gaat er dus weer een onvergetelijke avond
van maken die je niet mag missen.

Op deze avond wordt er weer een gouden, een zilveren en een bronzen Lambieck uitgereikt voor de “stomste streken” die zich afgelopen jaar in Weert en omgeving hebben afgespeeld. Ook wordt er dit jaar een fantastische Ere-Lambieck uitgereikt voor een stomme streek die zich buiten de gemeentegrenzen van Weert heeft afgespeeld en zowel de Limburgse als landelijke pers heeft gehaald.

Naast deze uitreiking staat er uiteraard nog meer te gebeuren want ook de “Jan van der Croon-ere-medaille” zal weer worden uitgereikt. Deze medaille wordt dit jaar aan Harry Meeuwissen uitgereikt vanwege zijn grote verdiensten voor het maatschappelijk leven in deze regio. En met De Geliënde wordt deze avond feestelijk afsluiten.

Voor diegene die nog niet in het bezit is van het unieke Jubileumboek met veel stomme streken, vermelding van de Jan van der Croondragers, ere-Lambieckwinnaars, leuke feiten en prachtige foto’s, staat er deze avond een stand waar je voor slechts € 20,00 dit boek alsnog kunt aanschaffen.

De entree is gratis!!!

Advertentie

1 Reactie

  1. os pap toch altied met zie gekke streken…….
    Succes Pap.
    Gr. Robin M.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie