Skip to content

Gemeente opent online Meldpunt Openbare Ruimte

Redactie
23 januari 2013 | 10:23

Advertentie

Meldpunt openbare ruimteInwoners in de gemeente Nederweert kunnen vanaf nu online klachten over de openbare ruimte eenvoudig en snel melden via het Meldpunt Openbare Ruimte op www.nederweert.nl.

De button ‘Meldpunt Openbare Ruimte’ leidt burgers naar een kort invulformulier waarmee ze direct online hun melding kunt doorgeven.

Bij meldingen die zijn bedoeld voor het Meldpunt Openbare Ruimte kunt u denken aan klachten over huis- en zwerfvuil: is er ergens geen huisvuil opgehaald of ligt er afval naast de weg? Ook zijn er situaties denkbaar die hinder kunnen opleveren, zoals losliggende straatstenen en kapotte bankjes in plantsoenen. Overlast van hondenpoep of ongedierte, kapotte verkeersborden en defecte staatverlichting zijn andere voorbeelden.

Al deze meldingen kunnen voortaan 24 uur per dag, 7 dagen per week online doorgeven worden. Burgers die hun e-mailadres invullen bij de melding, ontvangen binnen twee werkdagen bericht.

Veroorzaakt de melding die iemand wilt doorgeven direct gevaar of is er een andere reden die acute behandeling noodzakelijk maakt? Dan kan de melding 7 dagen per week tussen 07.00 en 22.00 uur telefonisch doorgeven worden, via tel. (0495) 677111. Buiten deze tijden kunt u, afhankelijk van de aard van de melding, contact opnemen met de brandweer of politie.

Met het openen van het online meldpunt breidt de gemeente Nederweert de digitale dienstverlening  verder uit. Uiteraard kunt u meldingen ook nog steeds telefonisch via onze algemene telefoonnummer of persoonlijk bij het gemeentehuis doorgeven.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie