Skip to content

Gezamenlijke carnavals kinderoptocht Basisscholen

Redactie
15 januari 2013 | 15:52

Advertentie

Gezamenlijke kinderoptocht

De basisscholen van Nederweert; BS Budschop, BS de Bongerd, BS de Klimop en BS de Kerneel organiseren gezamenlijk een scholenoptocht op vrijdag 8 februari.

De kinderen van deze 4 scholen zijn al weken aan het denken en knutselen om met de mooiste en/of lolligste creaties voor de dag te komen om zo in de prijzen te kunnen vallen. Papier, kippengaas, behangplaksel of verf. Werkelijk alles hebben ze uit de kast of de garage gehaald om hun fantasie er op los te kunnen laten. En het beloofd een schitterend spektakel te worden. Maar alleen de kinderen kunnen de optocht niet laten slagen. Daar horen dikke rijen publiek bij! Mensen die lachen met de grappen, mensen die klappen voor de pronkstukken, mensen die er trots op zijn omdat hun kinderen of kleinkinderen mee lopen en mensen die gewoon genieten van het plezier wat de kinderen beleven. Moeders, vaders, kinderen, opaas, omaas, ooms, tantes en buren kom genieten van het enthousiasme van al deze kinderen. Het is de moeite waard!

De route start om 11.11 uur vanaf de parkeerplaats achter de Pinnenhof. Dan gaat het verder richting Hogeweg – Burg. Vullersstraat – Kerkstraat – Brugstraat – Lambertusstraat. We zien u langs de route op vrijdag 8 februari om 11.11 uur!

Let op!
Om dit mooie kinderspektakel te laten slagen, zijn ze genoodzaakt van 10.45 tot ongeveer 12.00 uur de Kerkstraat, een gedeelte van de Brugstraat en de Lambertusstraat die dag af te sluiten.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie