Skip to content

Hoofdprijs t.w.v. € 150 tijdens HEMA Nederweert-winactie

Redactie
6 december 2012 | 9:35

Advertentie

De HEMA is niet meer weg te denken uit de Kerkstraat in Nederweert. Loop de winkel binnen en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders kom je die eigenzinnige winkelinrichting tegen. En de medewerkers staan altijd voor je klaar: trots, betrokken, met hart voor hún HEMA. Dat maakt HEMA uniek. Echt HEMA.

Om de klanten uit Nederweert en omgeving nog beter van dienst te zijn, heeft de HEMA Nederweert voor haar vestiging een eigen Facebook-pagina gemaakt. Op deze manier blijf je nog beter op hoogte van de laatste nieuwtjes uit jouw winkel. Om dit feestelijk te vieren start HEMA Nederweert een WIN-ACTIE met een hoofdprijs van € 150,-. Ga naar de Facebook-pagina van HEMA Nederweert en LIKE de pagina. Deel het bericht met zoveel mogelijk Facebook-vrienden en maak nog meer kans.

Maak kans op een HEMA cadeaukaart van € 25,- Als de actie afgelopen is, wordt de winnaar van de hoofdprijs van €150 bekendgemaakt.

Klik hier om mee te doen!

Advertentie

0 Reacties


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie