Skip to content

Aanleg bergbezinkbassin in Budschop voltooid

Redactie
1 december 2012 | 11:32

Advertentie

Een klein half jaar geleden werd in Budschop begonnen met de aanleg van een bergbezinkbassin in het Julianapark Rochushof. Inmiddels zijn de werkzaamheden klaar en is het park weer in de oorspronkelijk staat teruggebracht.  Een paar kleine werkzaamheden moeten nog worden uitgevoerd. Er moet nog nieuw gras gezaaid worden, het wegdek moet gerepareerd worden en een stuk wandelpad moet opnieuw gemaakt worden. De bouwhekken zijn inmiddels opgeruimd en het fietspad langs het park is weer toegankelijk. Het enige wat zichtbaar blijft zijn de schakelkasten en de deksels net boven de grond.

De afgelopen tijd hebben we regelmatig verslag gedaan over de voorgang van het bergbezinkbassin. Wil je alles nog een rustig terug lezen of wil je de foto’s nog eens bekijken lees dan onderstaande artikelen.

UPDATE: Via een oplettende lezer werden we erop gewezen dat het Julianapark, zoals waarschijnlijk de meeste inwoners het kennen, niet meer bestaat. Bij de nieuwbouw van “De RIVA” heeft dit openbaar gebied een nieuwe naam gekregen: Rochushof!!!

Advertentie

0 Reacties

  1. U geeft aan dat er een BBB in het ” Julianapark” wordt aangelegd. Dit is onjuist. Het gebied tussen de Zuidwillemsvaart – St. Rochustraat – Julianastraat is enkele jaren geleden al middels een officieel besluit van B&W tot Rochushof benoemd. Er ligt zelfs een adres aan dit openbare gebied.
    Het zou goed zijn als dit nog eens extra wordt vermeld op uw site, om verdere verwarring te voorkomen.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31

Advertentie