Skip to content

Start bouw hotel achter MC Donalds in 2013

Redactie
22 november 2012 | 14:15

Advertentie

Tijdens een gesprek tussen de heer Loverbosch, burgemeester Evers en de heer van Ekerschot, fractievoorzitter van de PvdA Nederweert, is duidelijk geworden dat Nobis in 2013 start met de bouw van een hotel achter de Mc Donalds. Door de verbouw/afbouw van het voormalige pand Meijsen, waren er bij inwoners en politieke partijen vragen ontstaan over de realisatie van het hotel. In een prettig en constructief gesprek met de heer Loverbosch is duidelijk geworden dat de voorbereidingen van het hotel in volle gang zijn.

Een hotel op die locatie is een goede aanvulling op de toeristische infrastructuur in Nederweert en zal ook de nodige werkgelegenheid opleveren. Inmiddels zijn in de voormalige hal al enkele onderdelen gerealiseerd zoals een restaurant, een bowlingbaan en een casino. De heer Loverbosch gaf aan dat de fasering van de bouw mede een gevolg is van de verbouwing van een hotel in Helmond. Als familiebedrijf is het gezien alle plannen noodzakelijk niet alles gelijktijdig op te pakken. Men hoopt na een voorspoedig bouw een mooi hotel neer te zetten, zodat een lang gekoesterde wens van de gemeente Nederweert ingevuld wordt.

Advertentie

0 Reacties

  1. Dit artikel is van 22-11-2012, nog geen 3 jaar verder ziet de wereld er totaal anders uit……….. Tja, zakelijk inzicht is ver te zoeken.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie