Skip to content

4 gewonden bij brand zonnestudio Weert

Redactie
16 november 2012 | 7:50

Advertentie

In de nacht van donderdag op vrijdag is brandweer Weert uitgerukt voor een brand in een zonnestudio aan de Molenstraat 13 te Weert. Hierbij zijn 4 personen gewond geraakt. De gewonden zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

De brandweer was uitgerukt met 2 blusvoertuigen en een ladderauto. Bij aankomst bleek een personenauto met de achterzijde in het pand te staan. In de zonnestudio was brand uitgebroken die uitslaand was. Een auto, die tegen de voordeur van het pand stond geparkeerd met draaiende motor, is aan de kant geduwd om snel het pand binnen te kunnen. De brandweer heeft ook vanaf de zij-ingang en vanaf de bovenkant het pand opengebroken.

Bij het uitbreken van de brand waren 2 personen aanwezig in de bovengelegen woningen. 1 persoon had de woning zelf al verlaten en 1 persoon is door de brandweer uit de woning gered. Beide personen zijn met ademhalingsproblemen naar het ziekenhuis gebracht. Tevens zijn 2 politieagenten met ademhalingsproblemen overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer had het vuur snel onder controle.

UPDATE: Duidelijk is dat het voertuig dat voor het pand werd aangetroffen eerder in de buurt gestolen was vanaf de Spoorstraat. De brand is ontstaan in het pand. De auto blijkt niet in het pand te zijn geweest. Vier mensen raakten gewond, waaronder twee agenten die een bewoonster probeerden te redden uit het pand.

De oorzaak van de brand is onbekend. De politie onderzoekt de toedracht van het incident.

Meer foto’s op NieuwsWeert.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie