Skip to content

Inval drugspand in Weert

Redactie
15 november 2012 | 11:55

Advertentie

 

De politie heeft woensdagmiddag omstreeks 13.00 uur een melding gekregen van een inbraak in een loods aan de Schonkenweg. Twee mannen zouden proberen om de loods binnen te komen, aldus een getuige.

Ter plaatse werd een 31-jarige man uit Weert aangehouden en na een korte achtervolging werd een tweede verdachte uit een schuur gehaald aan de Gertrudisstraat. Dit betreft een 30-jarige man uit Weert. Tijdens het zoeken naar de verdachten roken de agenten een geur van hennep. Na onderzoek bleek dat er in een keet achter een woning aan de Gertrudisstraat 12,5 kilo gedroogde hennep aanwezig was. Een 52-jarige bewoner en 50-jarige bewoonster werden aangehouden.

Nadat de hennep werd aangetroffen zijn agenten terug gegaan naar de loods waar werd ingebroken. In die loods werd een onbekende hoeveelheid harddrugs aangetroffen. De huurder van deze loods is aangehouden op de Sint Jozeflaan in Weert. Ook in zijn woning is een zoeking gehouden. Het betreft een 32-jarige man uit Weert.

In het kader van bovenstaand onderzoek heeft er een tweede zoeking plaatsgevonden in een nabijgelegen loods aan de Schonkenweg. Ook daar is harddrugs aangetroffen. Donderdag wordt er door de politie technisch onderzoek verricht in deze loods. Wat hier is aangetroffen is nog onbekend.

Na aanwijzingen in het onderzoek is er ook een derde loods geopend op de Schonkenstraat. Ook hier zijn gedroogde henneptoppen aangetroffen. De politie is daar ook nu bezig met onderzoek. Hoeveel gram het betreft is op dit moment nog onbekend.

 

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie