Skip to content

Weerternaar gewond na steekincident in Roermond

Redactie
11 november 2012 | 14:17

Advertentie

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag drie verdachten aangehouden na een steekincident op het Stationsplein waarbij 2 personen gewond zijn geraakt. Beide slachtoffers zijn met verwondingen aan hun benen ter behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

De politie werd op het Stationsplein aangesproken dat er een incident was geweest waarna diverse personen naar de stationstunnel waren gerend. In die tunnel troffen agenten een 22-jarige man uit Weert aan die een steekwond had aan zijn been. Ook een 23-jarige man uit Roermond bleek een steekwond aan zijn been te hebben, hij bleek later ook verdachte te zijn in het incident. Hij werd later in de nacht aangehouden evenals twee plaatsgenoten in de leeftijd van 22 en 26 jaar. Het drietal werd ingesloten als verdacht van mishandeling van de 22-jarige man uit Weert in de tunnelbuis nadat het steekincident had plaatsgevonden. De drie verdachten zijn in de loop van zaterdag na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Het drietal kreeg het rond 05.15 uur op het Stationsplein aan de stok met een nog onbekende verdachte. Deze persoon – naar wie een nader onderzoek wordt ingesteld – steekt met een scherp voorwerp naar de 23-jarige Roermondenaar en raakt daarbij vermoedelijk tevens de Weertenaar. De onbekende verdachte weet te ontkomen terwijl de Weertenaar wordt mishandeld door de drie verdachten uit Roermond. Of de Weertenaar als verdachte betrokken is geweest bij het steekincident wordt nader onderzocht.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_19 Huidinstituut Purifé viert 2jarig bestaan
Wie jarig is trakteert!
19 september 2024 | 12:00
Bak met kittens gedumpt Eilers Nederweert
”De kittens hebben hun moeder nodig!”
19 september 2024 | 11:10
19_09_2024 Speuren naar geuren en kleuren in de groote peel
Ruik de herfst!
19 september 2024 | 11:00
Oude-boerenbond-Staat-Nederweert-2
De initiatiefnemers gaan met de input aan de slag
19 september 2024 | 10:39

Advertentie