Skip to content

Vijf aanhoudingen tijdens grote politie-inval in Café in Weert

Redactie
11 november 2012 | 13:44

Advertentie

De politie heeft vrijdagavond totaal vijf personen aangehouden tijdens een actie in verband met het vermoeden van handel in harddrugs.Informatie over de verkoop van harddrugs vanuit een horecapand vormde de aanleiding voor de actie. Rond 23.30 uur viel de politie het horecapand aan het Carisstraatje binnen en later werden er nog twee woningen in Weert doorzocht. Bij de actie werden onder meer de 54-jarige uitbater en een 54-jarige medewerkster – beiden uit Weert – aangehouden.

Klanten die zich in de horecagelegenheid bevonden zijn allemaal gecontroleerd op het in bezit hebben van drugs. Tijdens deze controle werden twee klanten (een 27-jarige Weertenaar en een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats) aangehouden welke drugs in hun bezit hadden. Zij zijn na verhoor weer in vrijheid gesteld. Het horecapand werd vervolgens onder leiding van de officier van justitie doorzocht. Hierbij werd onder andere een speurhond verdovende middelen ingezet. De politie nam in het pand onder andere geld en harddrugs in beslag.

Behalve de zoeking in de horecagelegenheid werden onder leiding van de rechter-commissaris op hetzelfde moment ook twee woningen in Weert doorzocht. De uitbater van het horecabedrijf werd in zijn woning aangehouden. In een van de woningen werd een 15-jarige jongen aangehouden in verband met drugs- en wapenbezit. Bij de doorzoekingen in de woningen werden onder andere geld, een motor, vuurwapens, wapens, soft- en harddrugs aangetroffen en in beslag genomen. Tijdens de actie werd ondersteuning verleend door verschillende speurhonden en financiële rechercheurs.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Pascal-en-Carla-van-den-Schoor-2
Boeren van Nederweert
19 september 2024 | 10:00
De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00

Advertentie