Skip to content

Waarschuwing: Pas op voor onbestelde pakketten

Redactie
7 november 2012 | 18:34

Advertentie

De politie waarschuwt tegen het aannemen van niet bestelde pakketten. De afgelopen weken is het voor gekomen dat mensen die niets besteld hebben wel pakketten aangeboden krijgen. Er staat dan een koeriersdienst voor de deur die het pakket van een internetwinkel komt afleveren. Al snel blijkt dat er een hele andere naam op het pakket staat.

Kort na het afleveren komt er nog een man aan de deur die vraagt of er soms een pakket per vergissing voor hem is afgegeven. Sommige mensen geven het pakket aan hem mee maar krijgen vervolgens wel de rekening voor de spullen die in het pakket zaten. De politie adviseert om onbestelde pakketten niet te accepteren en zeker niet als er een verkeerde naam op staat. Komt er iemand bij u een pakket afleveren en vertrouwt u dat niet, bel dan met de politie. Bel zeker met de politie als iemand aan de deur staat om een per vergissing bezorgd pakket bij u op te halen. Het telefoonnummer is 0900-8844 (lokaal tarief).

Advertentie

0 Reacties

  1. Naar aanleiding van jullie geplaatste stuk was ik allert!!Ik heb dus inderdaad iemand aan de deur gehad,met de vraag of er een pakketje van postorderbedrijf af gegeven was bij ons.Toen dat ontkend werd wist de man niet hoe snel hij weg moest komen.Ik heb hierop de politie gebeld die direkt in aktie kwam ondanks dat hun niet op de hoogte waren van dit verhaal!!Ze zijn daarna nog bij ons langs geweest om het verhaal nog eens aan tehoren!!Ik zou het prettig vinden als jullie dit verhaal nog eens onder de aandacht willen brengen!!Met vriendelijke groet.
    Wanda Kessels


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56

Advertentie