Skip to content

Ontspannen theateravond voor mantelzorgers

Redactie
30 oktober 2012 | 7:00

Advertentie

In het kader van de landelijke Dag van de Mantelzorg organiseerde Steunpunt Mantelzorg Nederweert samen met de gemeente een theateravond waaraan de mantelzorgers met plezier zullen terugdenken. De landelijke Dag van de Mantelzorg wordt georganiseerd om mantelzorgers een hart onder de riem te steken.

Mantelzorgers zijn mensen die vaak langdurig en onbetaald voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind of ander familielid, vriend of kennis zorgen. Zij verdienen respect en waardering. Dat gebeurt in elk geval landelijk één keer per jaar tijdens de Dag van de Mantelzorg. Officieel vindt deze dag op 10 november plaats. In Nederweert vond op 25 oktober in het kader van deze dag een gezellige (theater)avond plaats in zaal Le Winne. Ook burgemeester Evers was aanwezig.

De bijeenkomst begon met een lekker stukje vlaai en een openingswoord door Alette Reijnen van Steunpunt Mantelzorg.. Daarna genoten de aanwezigen van een humoristisch toneelstuk van Theatergroep Klinker uit Nijmegen over mantelzorg. Na de voorstelling stond zanggroep Tössedoôr op de planken en werden de gasten getrakteerd op diverse hapjes en drankjes. Het was een avond om niet snel te vergeten. De mantelzorgers konden zich even ontspannen; iets wat voor deze inwoners niet vanzelfsprekend is door de constante zorg voor een ander.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie