Skip to content

Ondernemersavond Bizz’Cu-avond en Rabobank groot succes!

Redactie
28 oktober 2012 | 8:30

Advertentie

Sjra Puts: “Zoek niet-alledaagse combi’s”

De laatste Bizz’Cu-netwerkavond van dit jaar, op 24 oktober jl., werd georganiseerd i.s.m. Rabobank Weerterland en Cranendonck.

Dit bleek een perfecte match te zijn. Maar liefst 150 ondernemers waren van de partij in de Dorpsherberg in Ospel.

Zij genoten van een creatieve sessie door gastspreker Sjra Puts uit Swalmen. ‘Out of the box’, ‘oplossingsgericht’ en ‘buiten de kaders’ waren enkele welbekende termen die de revue passeerden. Sjra gaf inhoud aan deze termen door sterke voorbeelden en gesprekken met de aanwezigen. Het eerste brainstormresultaat? Eetbare verf!

Ton Donders uit Weert, de vervanger van Jos van Dooren, topte de avond af met een stukje carnavalscultuur. Hij benaderde in zijn buut op een smakelijke manier het actuele thema ‘Boer zoekt vrouw’. De eerder geprogrammeerde cabaretier Jos van Dooren houden we tegoed voor een bijeenkomst in 2013.

Het succes van de avond was mede te danken aan de verzorgde ontvangst en catering door de Dorpsherberg. In het kader van de ondersteuning door Stg. Bizz’Cu aan lokale culturele verenigingen, hielpen enkele vrijwilligers van Schutterij St. Odilia uit Ospeldijk een handje. Atelier Bluumkes en Huidverzorgingsstudio Marly, beiden uit Ospel, waren ditmaal de bedrijven die een ledenvoordeel onder de aandacht brachten.

Samenwerken loont!

Deze bijeenkomst heeft eens te meer bewezen dat samenwerken loont! Samenwerking tussen verenigingen, organisaties en ondernemers.

Sjra Puts, als creativiteitsgoeroe, stelt dat de beste resultaten voortkomen uit niet-alledaagse combinaties tussen ondernemers uit diverse disciplines. Succes gegarandeerd!

Het Bizz’Cu-bestuur kan zich daar volledig in vinden en is volop aan de slag met het uitwerken van niet-alledaagse combinaties en activiteiten voor 2013.

Meer informatie over de Stg. Bizz’Cu, foto’s van bijeenkomsten, interessante ontwikkelingen en ledenvoordelen vindt u op www.bizzcu.nl.

Vragen, suggesties, opmerkingen én aanmelden bij dit voor iedere ondernemer toegankelijke ondernemersnetwerk kan via info@bizzcu.nl.

Meer foto’s op Bizzcu.nl

Foto’s Smile Fotografie

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie