Skip to content

MTops.nl nieuw sociaal netwerk voor 50-plussers

Redactie
27 oktober 2012 | 11:29

Advertentie

Weerter onderneemsters met kantoor in Nederweert, starten landelijk initiatief om computerbehendigheid van oudere generatie te vergroten.

Vanaf vandaag kunnen 50plussers die hun wereld willen blijven vergroten terecht op nieuw sociaal netwerk www.MTops.nl. De website biedt gebruikers een sociaal netwerk, waarop informatie met andere gebruikers gedeeld kan worden. Naast het sociale netwerk kunnen gebruikers ook op de website terecht voor geheugentrainers, nieuws en informatie over uitstapjes, aanbiedingen, sport en muziek.

Mireille van der Looy en Maureen Gruijthuijsen, al 25 jaar dikke vriendinnen uit Weert, zijn het brein achter, en de oprichters van MTops.nl. De vergrijzing en de veelal nog ontbrekende behendigheid met de computer van de 50 plusser zijn voor hen de belangrijkste beweegredenen om dit nieuwe sociale netwerk op te richten. ‘Er waren al verschillende websites die zich op de 50-plusser richten, maar geen van deze websites combineert het sociale netwerk met een voor de doelgroep relevante nieuws- en informatieomgeving.”

Aanmelden en inschrijven op www.MTops.nl is gratis. Gezellig, vernieuwend en informatief zijn de kenmerken van dit nieuwe Nederlandse sociale netwerk. ‘Aanmelden is eenvoudig, de gebruiksvriendelijkheid van de website staat voor ons voorop.

Naast het delen en aanbieden van informatie zal MTops.nl tevens de mogelijkheid creëren om als gebruiker zelf, ook deel uit te maken van de inhoud en de ontwikkeling van MTops.nl. Registratie is en blijft gratis. MTops.nl vergroot je wereld!

Kijk voor meer informatie, of schrijf je gratis in op: www.mtops.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oude-boerenbond-Staat-Nederweert-2
De initiatiefnemers gaan met de input aan de slag
19 september 2024 | 10:39
Pascal-en-Carla-van-den-Schoor-2
Boeren van Nederweert
19 september 2024 | 10:00
De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09

Advertentie