Skip to content

Grote consumentenbeurs met het thema Wellness

Redactie
26 oktober 2012 | 8:30

Advertentie

Op 9 december is er een grote Wellness beurs in de Pinnenhof. Van 11.00 uur tot 17.00 uur zullen onderstaande bedrijven zich aan het grote publiek presenteren.

Wellnessathome, SportivaLife Fitnesscentrum, Wellness For You Sponsorsun, Heijlsaem Loes en Thieu Heijltjes, Feet & Wellness Praktijk, Forever Nederweert, Spauwen en Spauwen, de tandartsen van Nederweert, Earth Mineralen, Osteopathie van Eldijk, Eyecentre, Oorzaak Hoorkliniek , Huidverzorgingsinstituut Jeunesse, Praktijk voor Logopedie en Dyslexie Ospel, Massagepraktijk Balance, Knippen & Zo, Tim Zegveld -Mobiel Reisadvies in Limburg, Podotherapie Inka en Tout Pour Toi.

Het belooft een erg leuk evenement te worden met bedrijven die je anders nooit ziet of eens van een andere kant ziet (wat moet een tandarts op een Wellnessbeurs? Let maar eens op!) Een dagje met smeren, proberen, proeven, tutten, info, lekker kletsen, kennismaken, veel sfeer, gezelligheid! En uiteraard in Kerstsfeer dus als je van deze sfeer houdt zit je helemaal goed.

De entree is maar € 2,50 en de totale winst incl. de inkomsten van een loterij waarbij diverse “Wellnessprijzen” worden verloot gaan naar Dave op ‘t Root uit Ospel. De prijzen worden beschikbaar gesteld door de beursdeelnemers. Zet deze datum alvast in je agenda, want dit mag je niet missen !!!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie