Skip to content

Ophalen Containers Nederweert

Redactie
25 oktober 2012 | 16:28

Advertentie

Gister zijn er weer op verschillende plaatsen in Nederweert afvalcontainers gewisseld. Hier op Budschop zijn ze in ieder geval wel geweest. ‘s Morgens hebben ze de afvalcontainer geleegd volgens de normale routine. Rond 10 uur zijn ze door de straat gekomen om de container te wisselen. Hoe staat het in de rest van de gemeente Nederweert. Is het overal goed gegaan?

Lees hier meer over de containers:
Ophalen containers uitgesteld vanwege tekort
Ophalen afvalcontainers Nederweert niet overal gebeurd
Vragen over Wisselen van duobakken Nederweert

Advertentie

0 Reacties

  1. Nee het gaat zeker niet overal goed volgens de gemeente staan wij helemaal niet in hun systeem, dit verklaart ook waarom wij nooit bericht hebben gekregen alleen een onvriendelijke brief dat we de container niet aan de weg hebben geplaatst op de door ons onbekende afgesproken datum.
    Toen wij de container na telefonisch contact met de gemeente op de nieuwe datum aan de straat zette gebeurde er niets en stond deze om 20:00 uur nog steeds on aangeroerd aan de straat wederom gebeld, er zou nog contact met ons opgenomen worden dit is inmiddels ruim 2 weken geleden en we hebben niets meer gehoord.
    Vreemd want als de rekening gestuurd moet worden kennen ze ons wel.

  2. Hier op het St. Antoniusplein is ook nog niets gebeurd: “ja maar mevrouw, u bent op 21 september gewisseld, hoor! Het St. Antoniusplein komt verder helemaal niet meer in de lijsten voor, dus ….” Ik heb gisteren even een rondje gemaakt, en iedereen heeft nog z’n ouwe container. Dus maar weer even doorgegeven; nu gaan ze ons op de lijst zetten. Ben benieuwd, wordt ongetwijfeld vervolgd!

  3. nee hier is het ook nog niet geregeld heb gebeld met het telefoon nummer wat ik had gekregen bij de gemeente ik bellen zegt de dame aan de andere kant dat ze mij terug zal bellen zijn nu twee weken verder heb nog geen telefoontje gehad zal zelf nog maar eens bellen vandaag


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie