Skip to content

Nieuwe fietsenstalling Aerthijsplein Ospel

Redactie
12 oktober 2012 | 8:30

Advertentie

Een tijdje geleden heeft de Dorpsraad Ospel alle inwoners opgeroepen om mee te denken met nieuwe fietsenstalling op het Aerthijsplein.

De fietsenstalling op het Aerthijsplein is de laatste jaren niet meer toereikend voor de toenemende hoeveelheid busreizigers. Met name op werkdagen, wanneer de jeugd met de bus naar school gaat, is het huidige aantal stalplaatsen voor de fietsen ontoereikend. Hierdoor ziet het plein er niet alleen rommelig uit, ook kan bij een (flinke) wind de fietsen omwaaien en onnodig beschadigd raken.

Volgende week 16 oktober 2012 start de gemeente met het plaatsen van nieuwe fietsenstalling. In totaal komen er maximaal 50 (!) nieuwe plekken voor het stallen van de stalen ros. Het exacte aantal fietsenstalling is afhankelijk van de beschikbare ruimte, maar zeker is dat het aantal plekken voor het netjes stallen van de fiets flink zal toenemen!

Tevens worden er dan ook vier vlaggenmasten geplaatst.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie