Skip to content

Start van Nederweert en Ospel in actie op 8 oktober

Redactie
7 oktober 2012 | 17:31

Advertentie

In de week van 8 t/m 14 oktober 2012 zullen diverse vrijwilligers, sponsoren en andere betrokken zich inzetten voor het verbeteren van de leef- en zorgsituatie van Dave Op ‘t Root.

Sinds de eerste presentatie van “Ospel-Nederweert in Actie” bij de Ospelse ondernemersvereniging Bizz Cu, zijn er geweldige initiatieven ontstaan, welke met veel enthousiasme werden gepresenteerd door Anita Sonnemans-de Wit.


Een belangrijke doelstelling is proberen meer zorg uit handen te nemen van Jeanne en Frans, de ouders van Dave. Door de intensieve zorg die bijna de klok rond nodig is en de toenemende leeftijd van de ouders lukt het hen steeds moeilijker om hun zoon de benodigde zorg te geven. Door de hersenbeschadiging welke vader Frans destijds heeft opgelopen en een ernstige vorm van artrose bij moeder, is de bestaande tuin te arbeidsintensief. Hun draagkracht raakt op.
Daarnaast willen we met het oog op de toekomst Dave een leefbare toekomst geven in een voor hem goede omgeving met de juiste structuur.
Tijdens deze week zal het bestaande tuinhuis, waarin Dave 6 dagen per week wordt opgevangen door zijn begeleiders, opgeknapt gaan worden. De omliggende tuin zal tevens onderhoudsvriendelijk gemaakt gaan worden en aangepast gaan worden op de mogelijkheden en beperkingen waarmee de Familie Op ’t Root te maken heeft.

Meer info op de site van stichting Authens

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie