Skip to content

Dennis Collins Trio speelt in het buitencentrum

Redactie
26 september 2012 | 10:30

Advertentie

In september was het amfitheater van Buitencentrum De Pelen, aan de rand van De Groote Peel, elke zondagmiddag gevuld met muziek uit eigen streek. Op zondag 30 september speelt het Dennis Collins Trio. Dit is tevens het laatste optreden van deze muzikale septembermaand. Ze spelen twee keer, om 14.30 en 16.00 uur. Entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is natuurlijk welkom. Het buitencentrum ligt aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk. Wees op tijd want vol is vol!

Het is niet de eerste keer dat de muzikanten van het Dennis Collins Trio hun muzikale kunsten in het amfitheater vertonen. En hopelijk zal het ook zeker niet de laatste keer zijn. De drie heren zijn dan ook graag geziene gasten in het buitencentrum. Met hun swingende folkmuziek en traditionals weten ze het publiek tot meezingen te verleiden en brengen ze de sfeer er goed in.

De band bestaat uit drie doorgewinterde muzikanten, allen woonachtig in Brabant. De naamgever van de band, Dennis Collins, trad al in zijn jeugd samen met zijn vader op in folkclubs van zijn ‘home town’ Londen. Nadat hij naar Nederland verhuisd was pakte hij de  folkmuziek weer op. Dennis is degene die geloofwaardigheid van de muziek en tekst van deze groep nastreeft en daarbij eigen interpretaties de ruimte geeft, soms tot ergernis van puristen.

Meer informatie in onze agenda

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie