Skip to content

Sociëteit Saovus Bi-jein maakt uitstapje naar WK wielrennen

Redactie
24 september 2012 | 12:00

Advertentie

Sociëteit Saovus Bi-jein ( Soos ) maakt regelmatig leuke uitstapjes met de leden. Afgelopen zondag stond een bezoek aan het wk wielrennen op het programma. Ruim 50 leden van de Soos hadden zich voor dit evenement aangemeld. Om 10 uur in de morgen vertrok het gezelschap met de bus naar Zuid-Limburg. Locatie van de dag was hotel restaurant de Potkachel in Berg en Terblijt. Een mooie zaak met terras aan het wk parcours waar de renners 10 keer zouden passeren.  Met enige vertraging kwam het gezelschap om half 1 aan bij de Potkachel waar een buffet met koffie/thee  en gebak voor hun klaar stond.

Na de koffie kon iedereen de middag verder zelf invullen. De een bleef op het terras zitten om naar de renners te kijken en anderen besloten de wandeling naar Valkenburg te maken om het spektakel op de Cauberg te zien.  Om half 6 werd iedereen weer in het restaurant verwacht om te genieten van een warm en koud buffet.

Terug in de Potkachel kwamen de verhalen over de wedstrijd vlot op gang. Het buffet stond al klaar en iedereen had behoorlijk trek. De opening van het buffet liet echter nog even op zich wachten. Het gezelschap was nog niet compleet, zo bleek. Oud wethouder Mart Jacobs had de weg naar de Potkachel nog niet gevonden. Ongeveer 20 minuten te laat verscheen hij uiteindelijk ook bij het gezelschap. Volgens zijn zeggen was het bij de prijsuitreiking zo druk dat hij daar niet eerder weg kon. Als oud wethouder is hij gewend om zelf de prijzen uit te reiken dus wij denken dat hij probeerde om zelf op het podium te komen. Het is duidelijk nog even wennen voor Mart.

Uiteindelijk vertrok het gezelschap om half 8 weer met de bus terug naar Nederweert en kon iedereen terugkijken op een geweldig mooie dag.

Meer weten over de Soos in Nederweert kijk dan eens op de website

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie