Skip to content

VVD Nederweert bedankt stemmers

Redactie
13 september 2012 | 11:08

Advertentie

Met een klinkende overwinning op zak kon een reactie van VVD wethouder Wernink niet uitblijven. Namens de VVD wil zij alle kiezers bedanken voor hun stem. Lees hier onder haar reactie.

De VVD heeft bij de verkiezingen een schitterend resultaat behaald. 41 zetels in de Tweede kamer, een aantal dat de VVD nooit eerder heeft gehad. De uitslag heeft duidelijk laten zien dat steeds meer mensen het eens zijn met de keuzes die de VVD maakt. Maar ook de aanhang van de PvdA is flink gegroeid. Samen met deze partij zullen we aan de slag moeten om ons land weer sterker uit deze crisistijd te laten komen.

Als VVD Nederweert zijn we trots op de uitslag in onze eigen gemeente. 31,2% van de stemmen, dat is niet niks. En daar willen wij u voor bedanken!

De VVD Nederweert gaat zich nu voorbereiden op de gemeenteraadsverkiezingen van 2014. Wij hebben ook u daar bij nodig. We willen met u, nadenken over de speerpunten voor onze mooie gemeente. Wat zijn daarbij de belangrijke onderwerpen? Waar maakt u zich druk over als het om Nederweert gaat?

U krijgt bij de VVD Nederweert alle ruimte om mee te praten en te beslissen.

Bent u betrokken bij uw eigen omgeving, uw eigen gemeente? Spreekt de plaatselijke politiek u aan? Zou u ook best eens op de stoel van raadslid willen zitten? Heeft u ideeën hoe iets anders of beter kan? Laat uw mening dan ook aan ons horen.

U bent altijd welkom op onze fractievergadering, maar ook voor een individueel gesprek.

Neem contact op met Renée Wernink en we maken een afspraak. Dat kan via de telefoon 06-34553923 of via de mail renee.wernink@vvd-nederweert.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie