Skip to content

Vrijwilligers dag voor alle vrijwilligers in de gemeente Nederweert

Redactie
1 september 2012 | 14:23

Advertentie

Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze samenleving! Als blijk van waardering voor het vele werk dat de vrijwilligers verzetten, organiseert Vorkmeer, in samenwerking met de gemeente Nederweert, een vrijwilligersdag. De vrijwilligers dag vindt dit jaar plaats op zaterdag 20 oktober van 15.00 tot 18.00 uur. Zij organiseren de vrijwilligers dag voor alle mensen die zich vrijwillig inzetten in de gemeente Nederweert.

Programma:

De opzet van de vrijwilligers dag is anders dan voorgaande jaren. De vrijwilligers dag bestaat dit jaar uit twee activiteiten, die plaatsvinden op twee verschillende locaties. De vrijwilliger maakt zelf de keuze aan welke activiteit hij/zij wil deelnemen.

Activiteit 1 ‘Sportief genieten’

Op het sportpark van voetbalclub RKSVO in Ospel zullen op 20 oktober gezellige, sportieve activiteiten plaatsvinden. Deelname is geheel vrijblijvend. Je kunt ook als toeschouwer genieten van de sportieve activiteiten en spellen onder het genot van een hapje en een drankje. Het geheel zal opgeluisterd worden door enkele muzikale optredens. Verder is er de mogelijkheid tot deelname aan een gratis bingo.

Activiteit 2: ‘Luisteren, kijken en genieten’

In de kerkzaal in Budschop worden op 20 oktober diverse muzikale en amusante optredens verzorgd. Gezelligheid en genieten staan hier voorop. Ook bij deze activiteit zijn leuke prijzen te winnen bij de gratis bingo. Voor een lekker hapje en een drankje wordt gezorgd.

Het is de bedoeling dat de vrijwilliger zichzelf opgeeft voor de vrijwilligers dag middels een opgaveformulier. Het formulier is te downloaden vanaf de website www.vpnederweert.nl of op te vragen via email mailto:info@vpnederweert.nl en telefoonnummer 0495-688249. Een formulier kan ook afgehaald worden bij het kantoor. Dit jaar wordt geen eigen bijdrage gevraagd.

Heeft u nog vragen of wenst u verdere inlichtingen? Neem dan gerust contact op met Vorkmeer Nederweert. Kapelaniestraat 4 6031 BX Nederweert Tel. 0495-688249

Email:mailto:info@vpnederweert.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Dit zijn de Bedrijfswagen Dagen bij Van Mossel Ford
Benieuwd wanneer deze dagen zijn?
20 september 2024 | 10:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-1
De brandweer schaalde op naar middelbrand
20 september 2024 | 6:10
2024_09_19 Heerlijke lunchactie bij Restaurant De Beren
Maak kennis met De Beren
19 september 2024 | 20:00
Screenshot
Arléne Uitvaart
 
19 september 2024 | 19:00

Advertentie