Skip to content

Provincie Limburg ondersteund Toeristisch ondernemers met vernieuwend idee

Redactie
24 augustus 2012 | 16:14

Advertentie

Limburgse ondernemers in de gastvrijheidsector met vernieuwende ideeën kunnen een steuntje in de rug krijgen. Met geld maar ook met hulp. Dat maakte gedeputeerde Mark Verheijen (VVD) van Economische Zaken gisteren bekend tijdens een werkbezoek aan de hotelsector in Maastricht.

Dit is mogelijk gemaakt door samenwerking van de Kamer van Koophandel Limburg, de Provincie Limburg, Koninklijke Horeca Nederland, RECRON, HISWA en de Samenwerkende VVV’s in Limburg. Deze instanties en overheid hebben de handen afgelopen voorjaar ineen geslagen en twee regelingen opgesteld om ondernemers in deze sector te helpen.

Tegelijkertijd voert de Provincie Limburg de zogeheten tenderregeling ‘Stimulering Innovatief Ondernemerschap Vrijetijdseconomie 2012-2015’ uit. Deze regeling omvat de cofinanciering van innovatieve investeringen bij toeristisch-recreatieve bedrijven. Met deze tenderregeling wil Provincie Limburg ondernemers stimuleren innovatieve toeristisch-recreatieve concepten in de markt te zetten.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van de provincie Limburg

Fotobijschrift: Gedeputeerde Mark Verheijen op werkbezoek Townhouse Designhotel. Hij kreeg tekst en uitleg over de aanpak van het hotel door marketing-directeur Maxine Hofman. Verheijen stelt dit hotel als voorbeeld voor de mogelijkheden voor vernieuwende ideeën in de gastvrijheidsector.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie