Skip to content

Nederweert haalt (nog) geen 30% inschrijvingen glasvezel

Redactie
20 augustus 2012 | 8:18

Advertentie

Open dag glasvezel Budschop Nederweert

 

Nederweert heeft de 30% inschrijvingen niet gehaald. Niet geheel onverwachts wordt daarom nu de inschrijftermijn verlengd tot 16 september. Afgelopen weken werden er verschillende activiteiten georganiseerd maar dat heeft niet geleidt tot de benodigde 30% die nodig is om te kunnen starten met de aanleg van een glasvezelnetwerk. Om Nederweert nog een kans te bieden, heeft Reggefiber de inschrijftermijn verlengd tot 16 september. Daarna weet Reggefiber of er genoeg inschrijvingen zijn om alsnog te starten met de aanleg van het glasvezelnetwerk.

Waarom 30%?
Gemeente voor gemeente, straat voor straat en woning voor woning wordt heel Nederland aangesloten op glasvezel. Voor de aanleg van een glasvezelnetwerk is een enorme investering nodig. Daarom wil Reggefiber graag een garantie dat er ook gebruik van wordt gemaakt. Als 30% van de huishoudens in het aansluitgebied kiest voor glasvezel, start Reggefiber met de aanleg van het netwerk. Nu of ooit. Horst aan de Maas, Leudal, Meerssen, Nuth, Peel en Maas en Weert hebben al overtuigend gekozen voor dit razendsnelle en stabiele netwerk. Heeft Nederweert op 17 september niet voldoende inschrijvingen voor glasvezel, dan kan het jaren duren voordat opnieuw de kans krijgt en gaan andere gemeenten voor.

Inwoners van Nederweert hebben nog tot 16 september de kans om een keuze te maken uit de aanbiedingen van de serviceproviders Concepts, KPN, Lijbrandt, OnsBrabantNet, Solcon, Vodafone en XS4ALL Kiezen voor glasvezel. Inwoners van Nederweert kunnen kiezen voor glasvezel door een abonnement voor tv, internet en telefonie af te sluiten bij de serviceproviders in Nederweert. Om de laatste twijfel weg te nemen en antwoord te geven op alle laatste vragen, organiseert Reggefiber een inloopavond. Tijdens deze inloopavond wordt persoonlijk advies gegeven en uitgelegd wat de vele voordelen van glasvezel zijn. Ook zijn de serviceproviders aanwezig.

Datum en tijdstip: Donderdag 30 augustus 2012, van 16.00 – 20.00 uur
Locatie: Glasvezelwinkel aan de Brugstraat 31-33 in Nederweert.

Daarnaast kun je ook op alle andere dagen terecht in de glasvezelwinkel. De glasvezelwinkel is gevestigd aan de Brugstraat 31-33 in Nederweert.

Advertentie

0 Reacties

  1. 30% is niet gehaald. Waarom doet men zo geheimzinnig omtrent het percentage wat dan wel gehaald is. Dat hoort toch tot de openheid, die er blijkbaar bij Reggefiber niet is. Ik houd niet van een gesloten bedrijf.
    Ton Nies.

  2. Sorry. Is las later ergens van 28,7% ! Is dat juist?
    Ton Nies

    • 🙂


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie