Skip to content

‘Nederweert Netwerkt’ voor ondernemers en professionals uit Nederweert

Redactie
4 augustus 2012 | 10:11

Advertentie

Sociale media, en de netwerken die hier binnen ontstaan, groeien gestaag en bieden steeds meer uitdagingen en mogelijkheden voor het zakenleven als voor de samenleving in zijn geheel. Zo is er sinds kort, op initiatief van Zippycraft Social Media, de netwerkgroep ‘Nederweert Netwerkt’ opgezet.

Het betreft een online netwerkgroep waar professionals en ondernemers uit de gemeente Nederweert samen komen en de mogelijkheid hebben om onder meer kennis te delen, het netwerk uit te breiden, het creëren/vinden van ‘nieuwe business’ of de carrièremogelijkheden in de omgeving te onderzoeken. Het devies is: “Professioneel samen sterker in Nederweert!”. ‘Nederweert Netwerkt’ is een groep binnen het sociale netwerk Linkedin.

Linkedin is een netwerk voor professionals en ondernemers. Bent u een professional of ondernemer uit de omgeving Nederweert en geïnteresseerd in het uitbreiden van uw netwerk, kennisuitwisseling of bijvoorbeeld op zoek naar nieuwe carrièremogelijkheden? Sluit u dan (gratis) aan bij het platform ‘Nederweert Netwerkt’. ‘Nederweert Netwerkt’ is te vinden via de volgende link: “LinkedIn Nederweert Netwerkt

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie