Skip to content

Reisbureau Mackus steunt “Ospel in Actie voor Dave Op ’t Root”

Redactie
31 juli 2012 | 12:03

Advertentie

Marianne Mackus van Reisbureau Mackus uit Nederweert reageerde enthousiast, toen de vraag kwam vanuit het team “Ospel in Actie voor Dave Op ’t Root” of ze medewerking wilde verlenen aan het doen slagen van de “OSPEL IN ACTIEWEEK voor Dave Op ’t Root”.

Het team van “Ospel in Actie voor Dave Op ‘t Root” deed een oproep aan ondernemers van Nederweert om een bijdrage te leveren aan “Ospel in Actie voor Dave Op ’t Root”. Het bekostigen van een reis voor Dave Op ’t Root en zijn ouders of een bijdrage te leveren aan het project, van welke aard dan ook. Dave is zwaar autistisch en wordt noodgedwongen opgevangen (middels professionele 1 op 1 begeleiding) achter in het tuinhuisje van zijn ouders, nadat hij 2 mislukte uithuisplaatsingen meegemaakt heeft. Het is niet meer mogelijk om hem nog een derde keer uit huis te plaatsen. Daarvoor is Dave inmiddels te erg beschadigd door zijn opgedane ervaringen. Onlangs was zijn verhaal te zien in een uitzending van 1 Vandaag, waarin de politiek gevraagd werd zich meer te verdiepen in de ernst van de betreffende situatie, zoals ook in de situatie van andere soortgelijke gevallen, o.a. Brandon en Dexter.

Om de situatie draaglijker te maken voor Dave en zijn ouders is Anita Sonnemans-de Wit, samen met een team van betrokken mensen, onlangs een actie voor Dave Op ’t Root gestart. Een onderdeel van deze actie is: Opknappen / eventueel uitbreiden van het bestaande tuinhuisje en het onderhoudsvriendelijk maken van de tuin. Realisatie van dit project is alleen mogelijk wanneer Dave niet in de situatie aanwezig is. Hij kan dit door zijn autistische beperking niet aan.

Anita Sonnemans kwam daarom bij Reisbureau Mackus met de vraag of zij mogelijk een vakantieweek konden regelen voor Dave en zijn professionele begeleiders & tevens voor zijn ouders, die al in geen jaren meer een nachtrust hebben door de ontstane situatie. Wilt u ook een bijdrage leveren om de “Ospel in Actieweek 8 t/m 14 oktober 2012” te laten slagen? Sponsor dan mee aan de reis voor Dave en zijn ouders en neem contact op.

Marianne Mackus:
Brugstraat 30 6031 EG Nederweert
Telefoon: 0495 632001
Email: marianne@reisburomackus.nl

Anita Sonnemans: ospelinactie@gmail.com
www.autisme-thuisbegeleiding.nl

Weert TV zal tijdens de “OSPEL IN ACTIEWEEK” opnames maken en de activiteiten rondom de actie uitzenden

Bron: Ospel-Actueel

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie