Skip to content

Theater Patricia Suer speelt Het Vogelhuis

Redactie
28 juli 2012 | 12:12

Advertentie

Het Nationaal Park De Groote Peel organiseert deze zomervakantie verschillende grappige en ontroerende kindertheatervoorstellingen bij buitencentrum De Pelen. De laatste uit deze zomerreeks is op dinsdag 7 augustus. Theaterkunstenares Patricia Suer speelt dan om 11.00 én om 13.30 uur de voorstelling ‘Het Vogelhuis’. Kaartjes kosten € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen. Wie wil genieten van deze bijzondere voorstelling kan telefonisch reserveren op nummer: 0495 – 641 497. Wees er tijdig bij want vol = vol. Het buitencentrum ligt aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

In de voorstelling ‘Het Vogelhuis’ vertelt Patricia Suer het verhaal vertelt van Clara, een uitbundige natuurliefhebster. Clara is bezig met het bouwen van haar huis in de natuur.  Het lijkt allemaal voorspoedig te lopen. Maar als er een bijzonder vogelpaar in haar tuin neerstrijkt die hun plekje opeisen, ontstaat de vraag: wie mag waar wonen? De oplossing komt vast en zeker voordat deze vermakelijke voorstelling is afgelopen.

Patricia Suer maakt schitterende figuren, beelden en attributen van ijzer. Hiermee speelt zij (solo) in haar theatervoorstellingen waarbij de objecten als decor en personages fungeren. Zij heeft zich als autodidact ontwikkeld tot een eigenzinnig vormgeefster die uit ijzer de meest wonderlijke vormen tevoorschijn tovert. Het samenspel tussen haar en haar creaties zorgt telkens voor verrassende voorstellingen voor kinderen en volwassenen.

Reserveren Kaartjes voor de voorstellingen kosten € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen. Er is een beperkt aantal zitplaatsen en vooraf telefonisch reserveren is daarom noodzakelijk op nummer: 0495 – 641 497. Gereserveerde kaarten kunnen tot uiterlijk 15 minuten voor de voorstelling worden afgehaald bij de balie van het buitencentrum.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie