Skip to content

Kandidaat kamerlid Raymond Knops fietst door Nederweert

Redactie
23 juli 2012 | 14:18

Advertentie

As vrijdag, 27 juli 2012, bezoekt Raymond Knops, kandidaat kamerlid, vanaf 9.00 uur Nederweert. Tijdens deze dag maakt hij al fietsend kennis met de mooie gemeente Nederweert en alles wat deze gemeente te bieden heeft.

In het kader van de verkiezingen brengt Raymond Knops als kandidaat kamerlid vanuit Midden Limburg een bezoek aan de gemeente Nederweert. Hij wil graag kennis maken met deze mooie gemeente, de bedrijven, natuur en mensen die verbonden zijn aan Nederweert. Om hem een indruk te geven van het reilen en zeilen in Nederweert is er gekozen voor een fietstocht (bij slecht weer een huifkarrentocht) langs verschillende bezienswaardige plekken in Nederweert.

Raymond Knops wordt tijdens zijn fietstocht natuurlijk begeleid door enkele prominente CDA’ers uit Nederweert. Hubert Mackus (fractie voorzitter, komend wethouder), Erik van der Putten (raadslid, komend fractie voorzitter), Henk Geraats (voorzitter CDA afdeling Nederweert) en Ad van Iersel begeleiden de heer Knops op de fiets door de gemeente . Bij iedere stop krijgt Knops uitleg over het betreffende onderwerp en kunnen geïnteresseerden aansluiten.

Het programma van vrijdag 27 juli 2012 is als volgt:

  • 9.00 uur Ontvangst en uitleg bij Openluchtmuseum Eynderhoof, een plek om als Nederweertenaar trots op te zijn en een plek waar iedere bezoeker van Nederweert geweest moet zijn!
  • 10.00 uur Sarsven de Banen Bij de familie van Lierop op de Visdijk 6 te Nederweert –Eind wordt door Henk Verheyen uitleg gegeven over het Sarsven en de Banen en een korte wandeling door het gebied gemaakt.
  • 11.30 uur Dorpsherberg Ospel Via de Peel wordt er naar de Dorpsherberg gefietst. Op de locatie wordt er verder over het thema Toerisme gesproken.
  • 14.00 uur Familie Stals Het bedrijf van de familie Stals op de Eindhovensebaan 9C is een voorbeeld op het gebied van milieu, dierenwelzijn en duurzaamheid.
  • 15.30 uur Daatjeshoeve Een plek waar het woord recreatie, die vroeger ruimtelijk niet mogelijk was, geheel tot zijn recht komt. Vanuit de Daatjeshoeve gaan we met de fiets naar Nederweert Centrum. Onderweg staan we stil bij de Randweg die er moet komen.
  • 17.00 uur Bi-j Siem Raymond Knops krijgt uitleg over het oudste horecapand van Midden-Limburg. Eveneens worden de laatste ontwikkelingen rondom het centrumplan toegelicht.
  • 20.00 uur Een afsluitende borrel Peter Willekens Op informele wijze kan iedereen kennis maken met Raymond Knops.

U bent allen van harte uitgenodigd om bij de verschillende onderdelen aan te sluiten of aan het eind van de dag een drankje te komen doen met Raymond Knops.

Foto: Horst-Sweet-Horst

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie