Skip to content

Werkgroep stakeholders Randweg N266 Nederweert bekend

Redactie
13 juli 2012 | 17:14

Advertentie

Op maandag 25 juni vond een overleg plaats met belanghebbenden rond de Randweg N266 Nederweert. Doel van de avond was te komen tot een werkgroep stakeholders. Deze groep speelt o.a. een belangrijke rol in het samen bepalen van randvoorwaarden waaraan de nieuwe weg moet voldoen.

De bijeenkomst in verenigingsgebouw Le Winne was een vervolg op de drukke informatieavond van 4 juni. Aanwezigen konden zich toen opgeven voor de werkgroep.

Voorstellen

Na een woord van welkom door wethouder Jacobs gaf de heer Graaf, projectleider namens de provincie, aan de hand van een presentatie een toelichting op het project en stelden de aanwezigen zich aan elkaar voor. Iedereen gaf aan wie ze vertegenwoordigden en of zij actief betrokken willen zijn in de werkgroep stakeholders.

Categorieën

Na de voorstelronde werd de werkgroep geformeerd. In totaal zullen vijftien groeperingen/organisaties zijn vertegenwoordigd in de werkgroep, verdeeld over de categorieën Algemeen, Natuur & Milieu, Dorpsraden/Wijkraden/Buurtcomités en Landbouw en werkgevers. De definitieve lijst met stakeholders staat op http://www.nederweert.nlonder Plannen en projecten>Ruimtelijke ontwikkeling>Randweg N266 Nederweert.

 Plan van aanpak

In de eerstvolgende bijeenkomst, in de tweede helft van augustus, worden aan de hand van een plan van aanpak de spelregels en de werkwijze van de werkgroep stakeholders aan de orde gesteld. De vergaderfrequentie voor de werkgroep is gemiddeld een keer per twee maanden. In het begin zal dat intensiever zijn.

Belangen

De provincie en de gemeente geven in het proces rond de Randweg N266 Nederweert nadrukkelijk de belangen en wensen van betrokkenen en burgers een stem. Informeren doen ze onder andere via een digitale nieuwsbrief, via de website van de gemeente Nederweert en via het Gemeente Contact. Er kan ook contact opgenomen worden met een van de stakeholders.

Kijk op www.nederweert.nl voor meer informatie over het project.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie