Skip to content

Voortgang enquête toerisme en recreatie

Redactie
10 juli 2012 | 10:39

Advertentie

Hof-van-SchoorDrie weken geleden is de enquête met betrekking tot het toerisme en de recreatie in de gemeente Nederweert van start gegaan. Veel inwoners en toeristen hebben hun mening reeds geventileerd, wat de gemeente een hoop aanknopingspunten biedt.      

Om tot een betrouwbaar beeld te komen hoopt de gemeente om de komende weken nog meer ingevulde enquêtes te mogen ontvangen.

Korte samenvatting

Om het doel van de enquête nogmaals duidelijk te omschrijven, volgt een korte samenvatting van de introductietekst die vijf weken geleden in het gemeentecontact stond. De enquête vormt een onderdeel van het totale afstudeeronderzoek dat Sander Geraats in opdracht van de gemeente Nederweert uitvoert. Het onderzoek concentreert zich op de huidige promotiestrategie van de gemeente, en hoe die in de toekomst verbeterd zou kunnen worden.

Resultaten tot dusver

Momenteel zijn er al ruim 150 enquêtes ontvangen. Hierin komt duidelijk naar voren dat een overgroot deel van de Nederweertenaren het toeristisch aanbod in de gemeente prima vindt, maar dat de gemeente in algemene zin tekortschiet in de promotie van dit aanbod. Daarnaast kan ook al voorzichtig geconcludeerd worden dat, datgene wat de gemeente promoot, goed ontvangen wordt door de ondervraagden. Ook ziet een groot gedeelte van de ondervraagden social media als hét nieuwe promotiemiddel om goedkoop en effectief de gemeente naar buiten uit te promoten.

 Vervolg

Dit betreft slechts een klein gedeelte van de totale uitkomsten die uit de enquête naar voren komen, maar het geeft in ieder geval al een goed beeld van hoe u als inwoner denkt over het promotiebeleid van de gemeente. Heeft u nog geen enquête ingevuld, en wilt u wel graag uw mening geven? U heeft nog tot 3 augustus de kans om online de enquête in te vullen. U vindt de enquête op de website van de gemeente in de actueelbalk.

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen, neemt u dan gerust contact op met de Gemeente Nederweert, contactpersoon Sander Geraats via telefoonnummer 0495-677141 of per e-mail via s.geraats@nederweert.nl

Bron: Sander Geraats

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie