Skip to content

Burgernetbericht over gezochte auto levert tips op

Redactie
1 juli 2012 | 19:36

Advertentie

BurgernetDe politie is op zoek naar getuigen van aanrijdingen op onder meer de Meijelsedijk. Een donkerblauwe Dodge had daar zaterdagavond rond 19.40 uur diverse verkeersborden omver gereden. Hij zou vervolgens zonder te stoppen met hoge snelheid in de richting van Meijel zijn gereden. De politie heeft vervolgens een Burgernetbericht verspreid. Naar aanleiding hiervan heeft zij diverse tips binnengekregen waaronder het kenteken van de auto. Ook bleek dat de auto eerder die avond slingerend in Nederweert gesignaleerd zou zijn. Voor meer tips of informatie kan contact worden opgenomen met de politie via 0900-8844.
Burgernet is een samenwerkingsverband tussen politie, burgers en gemeenten om samen te werken aan de veiligheid en leefbaarheid in de eigen buurt. Burgernet is op zoek naar burgers die behulpzaam willen zijn om verdachten, voertuigen of vermiste personen sneller op te sporen. Gewoon vanuit het eigen huis, op straat of vanaf de werkplek. Voor deelname of meer informatie kijk op www.burgernet.nl Naast het laatste nieuws is er ook een overzicht van Burgernetacties bij u in de buurt en veelgestelde vragen en antwoorden te vinden.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie