Skip to content

Eynderhoof genomineerd voor VVV Rob de Bes Award

Redactie
18 juni 2012 | 10:00

Advertentie

Eynderhoof is door VVV Weert / Midden-Limburg voorgedragen voor de VVV Rob de Bes Award 2012.

De VVV Rob de Bes Award, bestaande uit een trofee en een geldbedrag van 10.000 euro netto, is de stimuleringsprijs van de gehele VVV-sector voor ondernemers uit de vrijetijdseconomie. De VVV-sector wil met deze prijs verrassende of vernieuwende initiatieven van ondernemers belonen en hen een duwtje in de rug geven. De prijs wordt elke twee jaar uitgereikt aan een ondernemer die actief is in de vrijetijdseconomie. De VVV-formulenemers, meestal ook actief als destinatiemarketing organisatie, dragen de ondernemers voor. Vervolgens stemt het Nederlands publiek op het in haar ogen beste initiatief of leukste product. De vijf inzendingen met de meeste publieksstemmen worden voorgelegd aan een professionele jury die op 27 september de uiteindelijke winnaar van de VVV Rob de Bes Award 2012 bekend maakt.

Inmiddels zijn er uit de vele voordrachten aan de hand van de vastgestelde criteria de genomineerden geselecteerd. Wij zijn zeer verheugd te kunnen mededelen dat Eynderhoof tot deze genomineerden behoort! Kijk hier voor een overzicht van de genomineerde van 2012.

Van vandaag, 18 juni tot 1 augustus 2012, kun je stemmen op je favoriet via deze link! Laten we alleen een stem uitbrengen voor Eynderhoof.

Advertentie

0 Reacties

  1. Ik heb al gestemd. Met die prijs kunnen ze weer veel leuke dingen realiseren dus kom op mensen stemmen op Eynderhoof !!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie