Skip to content

Brandweer Nederweert oefent bij jou in de Wijk

Redactie
21 april 2017 | 20:00

Advertentie

Jaarlijks worden veel mensen verrast door brand in hun woning! Wist je dat de kans op een woningbrand 1 op 65 is? Uit onderzoek blijkt dat in veel gevallen het eigen gedrag een belangrijke rol speelt bij het ontstaan van de brand. Aandacht voor brandpreventie is dus 365 dagen per jaar nodig.  Daarom gaan de lokale posten van Brandweer Limburg-Noord – samen met team Brandveilig Leven – oefenen bij jou in de buurt.

Oefening Brandweer Nederweert
Deze oefening laat zien hoe de brandweer bij een woningbrand te werk gaat. Daarnaast krijg je handige tips om je huis brandveiliger te maken en de gevolgen van brand te beperken. Ook kun je vragen aan de brandweer stellen. De oefening duurt ongeveer een uur.

Woon je in de buurt van woonzorgcentrum Domus Bona Ventura? Voel jij je ook het liefst (brand)veilig? Ben je benieuwd hoe de brandweer een woningbrand bestrijdt? Dan is deze woningbrandoefening van brandweer Nederweert zeker interessant voor jou. Kom jij ook?

De oefening vindt plaats op woensdag 26 april a.s. om  19.30 uur bij  Domus Bona Ventura, Kapelaniestraat 25, 6031 BV Nederweert. Graag bij aankomst je melden bij de hoofdingang.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie