Skip to content

Kermis op ‘t Plein in Nederweert-Eind

Redactie
13 april 2017 | 19:14

Advertentie

Na het daverende succes van de vorige jaren krijgt “Kermis op ‘t Plein” een vervolg in Nederweert-Eind tijdens de Pinksterdagen. Op het Pastoor Maesplein vind je dan weer de alom bekende attracties voor de jeugd. Voor de innerlijke mens wordt uiteraard ook goed gezorgd. Naast de lekkernijen van Cafetaria d’Ind-j en de viskraam staat er op het plein een Churros kraam. Café ’t Verschil en Cafetaria d’Ind-j bij Angelien presenteren voor alle gasten weer een fantastisch openlucht programma.

Vier dagen live muziek
Dit jaar wederom vier dagen live muziek op het kermisplein in Nederweert-Eind. Op vrijdag 2 juni vanaf 20.00 uur trapt NOA af.  Dé band die elk optreden onvergetelijk maakt. Als geen ander weet NOAH dat muziek en entertainment hand in hand gaan. NOAH is een 6-koppige band die niet alleen muzikaal een topprestatie levert, maar op het podium ook voor genoeg spektakel en interactie zorgt.

Zaterdag 3 juni vanaf 20.00 uur zorgen de DEEJAYS er weer voor dat de menigte helemaal uit hun dak kan gaan.

Zondagmiddag 4 juni is er vanaf 15.00 uur onze eigen BLOASKRACHT 11… hét muziekgezelschap uit Nederweert-Eind….. Vanaf 20.00 uur DIAL 24 een bigband  met top 100 muziek, Nederlandse medleys en dance classics. Lekker swingen op live-muziek: Voetjes van de vloer op Tina Turner, Grease en de Pointer Sisters. Of keeltjes schrapen met André Hazes, Guus Meeuwis en de Dijk. Of gewoon allebei!

Maandag 5 juni vanaf 16.00 uur een afwisselend programma met DJ ROBIN ROX en de MLC Bluesband. De MLC band is een band uit de regio Nederweert/Weert die muziek uit de top 2000 speelt. De meeste bandleden hebben al een lange basis in de muziek en in diverse bands gespeeld. Met hun passie voor muziek willen ze vooral gezelligheid brengen voor iedereen. Feest op het podium!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie