Skip to content

Aanmelddagen LVO-Weert

Glendi
21 februari 2017 | 9:15

Advertentie

Zit jouw zoon of dochter in groep 8 van de basisschool? Dan maak je dit jaar samen met je kind een keuze voor een school voor voortgezet onderwijs. Weet jij al welke school het wordt? Zoek je een Topsport Talentschool? Volgt je kind graag Tweetalig Onderwijs? Of kiest hij of zij misschien voor het nieuwe concept Koers, waarbij de leerling gepersonaliseerd onderwijs wordt aangeboden en hij zelf eigenaar is van het leerproces? De scholen van LVO-Weert bieden een breed onderwijsaanbod met veel onderwijskundige extra’s. Zo is er altijd wel een school die past bij de talenten van je kind. Aanmelden op één van de scholen kan op maandag 13 en dinsdag 14 maart van 19.00 tot 21.00 uur.

Aanmelden
Leerlingen die in het schooljaar 2017-2018 starten met vmbo-basis, vmbo-kader of het praktijkonderwijs kunnen zich aanmelden op Het Kwadrant. Aanmelden voor mavo en havo kan op de Philips van Horne, aanmelden voor atheneum en gymnasium op Het College Weert. Aanmelden op het BRAVO! College Cranendonck kan voor de vierjarige mavo en de eerste twee leerjaren van vmbo-basis, vmbo-kader, havo en atheneum.

Aanmelden Koers
Leerlingen die volgend schooljaar beginnen op het mavo, havo of atheneum kunnen zich ook aanmelden voor het onderwijsconcept ‘Koers’ via de reguliere opleidingen. Ouders en leerlingen melden zich gewoon aan bij de school van hun keuze en kunnen ter plekke aangeven of ze interesse hebben in Koers. Voor Koers zijn 40 plaatsen beschikbaar en bij grote belangstelling wordt geloot. Hierbij wordt het uitgangspunt gehanteerd dat er een evenredige verdeling is van mavo, havo en atheneum. Leerlingen die niet bij Koers geplaatst worden, worden automatisch ingedeeld op de school waar ze zich hebben aangemeld.

Voor het aanmelden zijn de volgende documenten nodig:

  • een kopie (voor- en achterkant) van een geldig identiteitsbewijs van de leerling.
  • het BSN-nummer van de leerling.
  • adviesformulier VO van de basisschool.

Ouders/verzorgers die dat op prijs stellen kunnen via www.lvo-weert.nl alvast het aanmeldformulier downloaden, uitprinten, thuis invullen en meenemen naar de aanmeldavond.

Locaties
Het Kwadrant – Thornstraat 7, Weert
Philips van Horne – Wertastraat 1, Weert
Het College Weert – Parklaan 1a, Weert
BRAVO! College Cranendonck – Jan van Schoonvorststraat 1, Budel

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie