Skip to content

Roompot Weerterbergen wint prijs beste vakantiepark

Redactie
12 januari 2017 | 11:38

Advertentie

Roompot Vakanties heeft woensdag tijdens de Vakantiebeurs de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Award 2017 in ontvangst genomen. De marktleider op het gebied van vakantieparken kreeg de prijs in de categorie Vakantieparken. Roompot sleept voor het tweede jaar op rij deze award in de wacht voor vakantiepark Weerterbergen.

Jonge gezinnen met kinderen belangrijkste doelgroep marktleider

Naast ruim 8.000 publieksstemmen beoordeelde een vakjury de verschillende aanbieders op de manier waarop zij hun aanbod aanpassen aan de wensen en interesses van kinderen tot en met 16 jaar. Het activiteitenprogramma, persoonlijke aandacht voor het kind en kindvriendelijkheid van de accommodaties zijn daarbij belangrijke aandachtspunten. De verkiezing is een jaarlijks terugkerend initiatief van de Kids Vakantiegids en de Vakantiebeurs.

Kinderen belangrijkste doelgroep
Roompot Vakanties is trots dat zoveel gezinnen met kinderen op hen hebben gestemd. ”Dit is voor ons absoluut een mooi compliment”, zegt woordvoerder Marc Volleman van Roompot Vakanties. “Vakantiepark Weerterbergen in Limburg is een bruisend familiepark met tal van voorzieningen en activiteiten voor jong en oud. Gezinnen met kinderen zijn onze belangrijkste doelgroep en we weten dat als kinderen het naar hun zin hebben het hele gezin een goede vakantie heeft.”

Naast vakantiepark Weerterbergen in de categorie Vakantieparken, Roompot Vakanties in de categorieën Kids Club Vakanties en Vakantieparken XL kreeg ook Roompot Beach Resort een nominatie in de categorie Kamperen en de Kids VakantieMascotte.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie