Skip to content

Top basketball in Nederweert!

Redactie
29 augustus 2016 | 19:32

Advertentie

Jumping Giants kampioen 2015-2016 (12)Wederom is Jumping Giants Nederweert erin geslaagd om een oefenwedstrijd te organiseren van basketbalvereniging BSW. De tegenstander dit jaar is Elephants Grevenbroich uitkomend in de Duitse Regionalliga. De wedstrijd vindt plaats op woensdag 7 september 2016 in de Jumping Giants Arena van sporthal “de Bengele” in Nederweert. Aanvangstijdstip 20.00 uur.

Jumping Giants

Na een teleurstellend en roerig seizoen start BSW Weert weer vol goede moed aan een nieuwe reeks oefenwedstrijden met een mix van jonge Nederlandse talenten. Je kunt tevens een bijdrage leveren aan deze oefenwedstrijd  door er duidelijk aanwezig te zijn. De organisatie hoopt leden en hun familie, de vele oud-leden die de vereniging telt, begunstigers , sponsoren en verder iedereen die basketball-minded is op deze dag te mogen begroeten en te laten genieten van een spannende wedstrijd.

Kortom een sportieve bijdrage om de basketballsport in Nederweert en de directe omgeving te promoten voor jong en oud. Voorafgaand aan de wedstrijd zal er een basketball-clinic worden georganiseerd voor kinderen tussen de 6 en12 jaar mits voldoende inschrijving.

Heb je interesse om eens te komen spelen in teamverband, dan is dit je kans.  Trek je sportkleren aan en kom eens basketballen. Er staan ervaren en enthousiaste trainers klaar om je een clinic (les) te geven. Trek je stoute schoenen aan en bezoek de clinic en maak kennis met de sport die je nog niet helemaal kent, of die altijd al eens had willen uitproberen.

Interesse, meldt je en eventueel je vrienden aan. Jumping Giants heet je van harte welkom. De gratis clinic begint om 18.00 uur met als klap op de vuurpijl krijg je daarna ook vrije toegang tot een oefenwedstrijd van BSW tegen Elephants Grevenbroich, een wedstrijd met een internationaal karakter.
Aanmelden dus via tc@jumpinggiants.nl. Denk eraan om sportkleding en zaalschoenen mee te nemen. Voor toegang tot de wedstrijd zal een kleine bijdrage gevraagd worden van € 3,-  voor personen vanaf 13 jaar. Jumping Giants let’s go win!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie