Skip to content

John zoekt extra handen en voeten

Redactie
27 juni 2016 | 20:04

Advertentie

John van Medicura Nederweert-1John van Doren, Hoofd logistiek bij Medicura in Nederweert, zoekt extra handen en voeten voor het transport van medische hulpmiddelen in de regio. Medicura is een service-organisatie voor het lenen, huren en kopen van medische hulpmiddelen aan particulieren en zorginstellingen. Ze hebben een 24-uurs service voor noodgevallen en staan altijd paraat om producten uit te lenen. Om een optimale service te bieden, hebben ze een pool van chauffeurs die ze nu willen uitbreiden.

Frans Konings (69) uit Nederweert is één van die chauffeurs die zich graag nuttig maakt voor de maatschappij. “Het werk is zorggerelateerd aan hulpbehoevende mensen. Het is mooi dat ik daar nog iets voor kan betekenen,” aldus Frans. “Ze zijn altijd dankbaar en blij als ik kom om een bed te vervangen of een looprek af te leveren”. Frans vindt vooral het sociale aspect leuk. Geregeld krijgt hij een kop koffie en maakt hij een praatje bij de klanten. Hij is al vier jaar op oproepbasis werkzaam bij Medicura in Nederweert. Ongeveer een halve tot een hele dag per week wordt hij ingezet voor ritjes in de regio en soms wat verder weg. “Ik zou het voor geen goud willen missen!

John wil zijn team uitbreiden met 3 à 4 vutters die graag nog een rondje in de buurt rijden. “Het is de bedoeling dat ze bijvoorbeeld een week de telefoon en de sleutels krijgen. Op het moment dat er een ritje is, krijg je een telefoontje en word je ingepland. Geen haastklussen dus.”

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met John via john.van.doren@medicura.nl of bel 088 – 00 71 157.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie