Skip to content

Lichtenberg gaat helemaal los

Redactie
28 mei 2016 | 22:50

Advertentie

Benefietavond AZC Lichtenberg-21Waar woorden tekort schieten sprak vandaag de muziek, het uitgangspunt van muziekfestival FRIENDS IN MUSIC, een benefietavond in het prachtige openluchttheater “De Lichtenberg” in Weert. Een concert van de inwoners van Weert, voor de asielzoekers van Weert.

In de voorverkoop waren ruim 700 kaarten verkocht. Dit samen met fantastische artiesten en zwoele weersomstandigheden waren prima ingrediënten om een feetje te bouwen. Dat Hind Laroussi verhinderd was werd ruimschoots goedgemaakt door de vervangende band die iedereen in beweging wist te krijgen. Er werd met zoveel enthousiasme meegezongen en gedanst dat zelfs de artiesten het jammer vonden om op het podium te blijven staan. Een avond genieten voor de muziekliefhebber met als afsluiting ‘imagene‘ van John Lennon.

Het initiatief werd ondersteund door alle serviceclubs in Weert die zijn verenigd in een stichting en biedt een uitstekende gelegenheid om de servicegedachte lokaal in praktijk te brengen.

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie